Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrus F.C. (993979) - Frexulfe C.F. (1339913) » 730193838: T75/R3

Copa 730193838 Información oficial sobre el partido 730193838 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido 5 - 2 Frexulfe C.F. Alineación oficial del equipo 'Frexulfe C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido 6 - 0 Frexulfe C.F. Alineación oficial del equipo 'Frexulfe C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carrus F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 31 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Fernando Ruiz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Carrus a l'empat.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del Carrus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant Ladislav Reitinger en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ladislav Reitinger de Carrus aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Fernando Ruiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carrus a 5 - 2. Dan Alforque va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan Delgado va intentar anar-se'n per velocitat al minut 18 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Fernando Ruiz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Benedetto Perucchini va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Szabolcs Szusza, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ladislav Reitinger hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Frexulfe. La jugada d'estratègia del Carrus per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ladislav Reitinger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Ruiz de Carrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Frexulfe C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Frexulfe va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Cătălin Bălăşoiu aconseguint el 0 - 1.
  • 139 Minuto 20 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Cătălin Bălăşoiu van servir per superar a l'últim defensor, en Dominador Go. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Frexulfe cantant "Cătălin Bălăşoiu selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cătălin Bălăşoiu va marxar de Michel Angulo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Frexulfe van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio César Azabache de Frexulfe es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Joel Sellarès de Frexulfe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.