Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GARRIDO sport (1368761) - Golfos United F.C (308353) » 730193242: T75/R3

Copa 730193242 Información oficial sobre el partido 730193242 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

GARRIDO sport Alineación oficial del equipo 'GARRIDO sport' en el partido 1 - 2 Golfos United F.C Alineación oficial del equipo 'Golfos United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GARRIDO sport Alineación oficial del equipo 'GARRIDO sport' en el partido 1 - 1 Golfos United F.C Alineación oficial del equipo 'Golfos United F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GARRIDO sport

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de GARRIDO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Robbie Stompé en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Gerald Hiley de GARRIDO va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Raül Gassió va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Benicio Jimenez de GARRIDO es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Golfos United F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Golfos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jorge Robles va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Manuel Fusalba de Golfos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 77 en Rubén Lacoste Vignalet ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gabriel David Guerreiro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Sáez Marzo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Fusalba de Golfos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.