Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportiva Racing Club (1433101) - MansuMansas (48321) » 730193019: T75/R3

Copa 730193019 Información oficial sobre el partido 730193019 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido 0 - 4 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido 2 - 1 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportiva Racing Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Carlos Gustavo Camats del Sportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Sportiva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gherardo Bizzarri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patrice Renggli.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Pérez-Seoane va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Patrice Renggli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Beszzi Hajhouj va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Marno Humalajoki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sportiva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aleksander Andersen hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Aleksander Andersen gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30 en Victor Oti va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

MansuMansas

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dominic Adamson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MansuMansas.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Dominic Adamson va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a MansuMansas.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El MansuMansas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Andrzej Sobczyk rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 80.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Núñez Troya de MansuMansas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MansuMansas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Romero González va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Stany Angillis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MansuMansas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.