Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Absurda!! (1457899) - TDA TEAM (1459050) » 730192377: T75/R3

Copa 730192377 Información oficial sobre el partido 730192377 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Estrella Absurda!! Alineación oficial del equipo 'Estrella Absurda!!' en el partido 4 - 3 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Estrella Absurda!! Alineación oficial del equipo 'Estrella Absurda!!' en el partido 1 - 6 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Absurda!!

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Wolfgang-Wilhelm Enzi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paolo Orlotti va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ABSURDA empatava el partit, 2 a 2, al minut 35.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a ABSURDA va ser Paolo Orlotti.
  • 124 Minuto 99 (Gol de penalti): Corria el minut 99, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ABSURDA s'avançava en el marcador després que en Filip Roginek xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paolo Orlotti va marxar de Rick Kovacs en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ABSURDA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kay Agerskov va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Passaven 112 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paolo Orlotti va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Tanio de la Obra de ABSURDA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TDA TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): TDA TEAM agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rick Kovacs amb mestria.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antxo Gorritxategi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Renán Illán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 74 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rafael Sánchez de TDA TEAM marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Renán Illán va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dan Natanael Berrios, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antxo Gorritxategi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 104 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jordi Masllorens va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Anselmo Padalino va fer una jugada per la banda esquerra, però Dan Natanael Berrios va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Rafael Sánchez de TDA TEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.