Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Troyagus C.F. (778833) - Inter Faecis (989374) » 730009896: T75/R2

Copa 730009896 Información oficial sobre el partido 730009896 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido 5 - 1 Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido 0 - 1 Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Troyagus C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Santiago Urquijo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Troyagus.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Troyagus a 2 - 0. Òscar Oliva va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Troyagus sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Santiago Urquijo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El Troyagus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Delfín Bueno va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Òscar Oliva estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ignacio Pons va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Troyagus van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Uri Gruart, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matisse Martial al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Antonio Cerrón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Inter Faecis

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Fabian Zoubek de Faecis va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Jorge Caldeira va estar a punt de posar per davant a Faecis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomeu Sarró va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de José Rivero Pastor de Faecis no va ser gol per ben poc.