Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

free cat (1436754) - FC Serantes (123979) » 730008671: T75/R2

Copa 730008671 Información oficial sobre el partido 730008671 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

free cat Alineación oficial del equipo 'free cat' en el partido 2 - 6 FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
free cat Alineación oficial del equipo 'free cat' en el partido 3 - 1 FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

free cat

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Sebastián Marcelo Mendonça Pina, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del free amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Florin Anastasescu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): free va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Władysław Stąporek en un 1 contra 1 amb el porter Archie Ladarmmgid, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Cafont va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zoltán Laluska.

FC Serantes

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Serantes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francisco José Francia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 23 i semblava que Serantes desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dan Pătruică va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El Serantes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vladimir Khasanshin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Anssi Tilus va anar directament als peus de Jorma Kolkkinen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dan Pătruică va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jorma Kolkkinen va augmentar l'avantatge de Serantes a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Alex Arnscheidt va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorma Kolkkinen després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean Leuntjens va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorma Kolkkinen de Serantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.