Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los_pata_palo (1435080) - 10 CF (310132) » 730008562: T75/R2

Copa 730008562 Información oficial sobre el partido 730008562 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido 1 - 4 10 CF Alineación oficial del equipo '10 CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido 2 - 3 10 CF Alineación oficial del equipo '10 CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,8 % 57,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_pata_palo

Goles Goles

  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gonzalo Ventosa! Un inimaginable dribbling sobre Carlos Moro va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 4 per a los_pata_palo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lorenz Heiselberg va intentar anar-se'n per velocitat al minut 20 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ryan Mark va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): 方 (Fang) 廷汉 (Tinghan) va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 32 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): los_pata_palo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Harriet Aldekolea va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Julio Gerradell va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vít Chromý va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Lorenz Heiselberg aquest no va estar a l'altura.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Erik Krutiš hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Julio Gerradell. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

10 CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfonso Aguiar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Félix Goiburu de 10 es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de 10 eren letals, i Manuel Araujo va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Carlos Moro va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, 10, al minut 67. El marcador va canviar a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcos Palmas Miranda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Baguena de 10 es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.