Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Gangi (796208) - Pedreña F.C. (1583863) » 730008195: T75/R2

Copa 730008195 Información oficial sobre el partido 730008195 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

F.C. Gangi Alineación oficial del equipo 'F.C. Gangi ' en el partido 1 - 4 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Gangi Alineación oficial del equipo 'F.C. Gangi ' en el partido 2 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Gangi

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pedro Pablo Raguenel va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Gangi va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 41 que Rodrigo Nieva no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Pedreña va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Wes Sharp, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en David Mar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baraquiel Golfín de Pedreña l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Jesús Galeón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Miguel Suárez va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Marcos Ferrán Martínez va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Pedreña posava el marcador 1 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Pedreña va estar a punt d'arribar en un córner. En David Mar va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Ferrán Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Lalo Desclergues va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Boris Satter de Pedreña no va ser gol per ben poc.