Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

iGonzo's (1435162) - C.A. Diebloo (798201) » 730006567: T75/R2

Copa 730006567 Información oficial sobre el partido 730006567 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

iGonzo's Alineación oficial del equipo 'iGonzo's' en el partido 0 - 2 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
iGonzo's Alineación oficial del equipo 'iGonzo's' en el partido 1 - 4 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iGonzo's

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de iGonzos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jorge Cenarruza, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Sergio Gámez de iGonzos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jeffrey Polidano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Diebloo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Albert Manicaro va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Casper Antonsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Shaukat Shakoor. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Soriano Ubao va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Shaukat Shakoor, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Albert Manicaro va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Casper Antonsen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Soler de Diebloo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.