Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729950557

Liga 729950557 Información oficial sobre el partido 729950557 en Hattrick

04.05.2024 22:45:00

Hazard Tahiti Alineación oficial del equipo 'Hazard Tahiti' en el partido 4 - 0 Wondering Wolfes Alineación oficial del equipo 'Wondering Wolfes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hazard Tahiti Alineación oficial del equipo 'Hazard Tahiti' en el partido 2 - 0 Wondering Wolfes Alineación oficial del equipo 'Wondering Wolfes' en el partido
Tiene suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hazard Tahiti

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va premiar Hazard amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Melchior Schöner va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ikaika Hatitio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Hazard.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Hazard va augmentar la diferència quan Makani Tekurio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Vakatini Teheiura va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Luis Clemente es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Casper Danhof va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Makani Tekurio de Hazard va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Wondering Wolfes

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Wondering va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marcus Gyarmati la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Wondering havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.