Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729947723

Liga 729947723 Información oficial sobre el partido 729947723 en Hattrick

28.04.2024 23:10:00

Kuru Kururu Guards Alineación oficial del equipo 'Kuru Kururu Guards' en el partido 5 - 0 Stoics Alineación oficial del equipo 'Stoics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kuru Kururu Guards Alineación oficial del equipo 'Kuru Kururu Guards' en el partido 3 - 0 Stoics Alineación oficial del equipo 'Stoics' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuru Kururu Guards

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Kururu s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Hector Bernheiden per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kururu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alborz Seyyed Torbati va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Kururu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hector Bernheiden va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kururu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szebasztián Novák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stoics. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Szebasztián Novák la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kururu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): César Plana va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Niklas Linger de Kururu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Hector Bernheiden gairebé va marcar per a Kururu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Huenchullán Irigoyen de Kururu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niklas Linger de Kururu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stoics

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Austin Lott va fallar-lo.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 34 en Anum Fosu va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Evans Asiamah va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 254 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Stoics, però Austin Lott no va aconseguir transformar-lo en gol.