Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729897094

Liga 729897094 Información oficial sobre el partido 729897094 en Hattrick

25.03.2024 01:45:00

superjodu salvador satellite team Alineación oficial del equipo 'superjodu salvador satellite team' en el partido 1 - 2 Choripan Bailable FC Alineación oficial del equipo 'Choripan Bailable FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
superjodu salvador satellite team Alineación oficial del equipo 'superjodu salvador satellite team' en el partido 2 - 0 Choripan Bailable FC Alineación oficial del equipo 'Choripan Bailable FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superjodu salvador satellite team

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Choripan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Carlos Branco la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del superjodu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 31.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bennie Reibnagel de superjodu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Choripan Bailable FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 12 i semblava que Choripan desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alėksandras Kuznicovas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Choripan va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alėksandras Kuznicovas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Choripan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kevin Betancourt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): El Choripan va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Kevin Betancourt la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Juan Parreño, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Doménico Oquendo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Choripan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Doménico Oquendo va sortir per sobre el travesser.