Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729829783

Liga 729829783 Información oficial sobre el partido 729829783 en Hattrick

08.04.2024 01:00:00

Parade A.C. Alineación oficial del equipo 'Parade A.C.' en el partido 1 - 0 Slavia Newark Alineación oficial del equipo 'Slavia Newark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Parade A.C. Alineación oficial del equipo 'Parade A.C.' en el partido 7 - 0 Slavia Newark Alineación oficial del equipo 'Slavia Newark' en el partido
Está más tieso que su rival 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parade A.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Parade va ser Ostins Kliņķis.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ostins Kliņķis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zsolt Nógrádi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dave Fortune va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Parade va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arnold Bárány ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Afrasiab Ravankhah del Parade ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Samson Mwangi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Parade.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Parade a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Olaf Michnowicz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Ostins Kliņķis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Parade ho intentava per la dreta per mitjà de Zsolt Nógrádi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Benjumea de Parade amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Slavia Newark

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Denis Rauhaus de Slavia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.