Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729824971

Liga 729824971 Información oficial sobre el partido 729824971 en Hattrick

15.04.2024 01:00:00

Busta Kappa 5 Pi Alineación oficial del equipo 'Busta Kappa 5 Pi' en el partido 1 - 1 Eporedia Suns Alineación oficial del equipo 'Eporedia Suns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Busta Kappa 5 Pi Alineación oficial del equipo 'Busta Kappa 5 Pi' en el partido 4 - 1 Eporedia Suns Alineación oficial del equipo 'Eporedia Suns' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Busta Kappa 5 Pi

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Alexey Chetverkin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Mariusz Lodziński va estar a punt d'empatar per a Busta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tony Bains va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): 武 (Takeshi) 富安 (Tomiyasu) va llançar una falta directa al minut 41 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Busta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fabien Piriou, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Busta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lau Rubinke va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tony Bains.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giulio Beni de Busta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eporedia Suns

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Johnnie Layman va posar els visitants Eporedia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Piergiuseppe Serragola quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Axel Salskov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Johnnie Layman després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Axel Salskov va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Selim Denizer al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Dwight Lopez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 46, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Selim Denizer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmundo Garnica de Eporedia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.