Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729815931

Liga 729815931 Información oficial sobre el partido 729815931 en Hattrick

04.03.2024 01:15:00

Union Plate Alineación oficial del equipo 'Union Plate' en el partido 3 - 1 Valeria FC Alineación oficial del equipo 'Valeria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Plate Alineación oficial del equipo 'Union Plate' en el partido 2 - 0 Valeria FC Alineación oficial del equipo 'Valeria FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Plate

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Union va posar-se per davant 1 - 0 al minut 24, quan Ezequiel Ordoñez va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Felipe Mayora, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Union es posava per davant!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Union va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ismael Guillarte va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Guillermo Castro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Valeria FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Daniel Rincón va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Valeria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Héctor Osuna des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cristiano Íbarra de Valeria va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Renato Fuenmayor que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Adonay Olmedo de Valeria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.