Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729792494

Liga 729792494 Información oficial sobre el partido 729792494 en Hattrick

29.04.2024 00:50:00

DIM - MEDELLIN Alineación oficial del equipo 'DIM - MEDELLIN' en el partido 4 - 3 Inquisidor Alineación oficial del equipo 'Inquisidor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
DIM - MEDELLIN Alineación oficial del equipo 'DIM - MEDELLIN' en el partido 6 - 3 Inquisidor Alineación oficial del equipo 'Inquisidor' en el partido
Tiene mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DIM - MEDELLIN

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): El MEDELLIN no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Tadeusz Smalec es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del MEDELLIN amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Tadeusz Smalec en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bouzid Taleb, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MEDELLIN se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 79.
  • 135 Minuto 90 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Dorel Haţegan va marcar el 4 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Tadeusz Smalec del MEDELLIN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Luis Esles de MEDELLIN es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alejandro Luis Esles de MEDELLIN es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 38.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Bouzid Taleb de MEDELLIN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Carrillo de MEDELLIN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Inquisidor

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Inquisidor agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giovanni Scaramuccia amb mestria.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Inquisidor augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Göktürk Yenliç es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Efisio Parazzoli marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luca Berres no va ser aprofitada per en Viktar Kazulin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Maciej Głuszek va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Viktar Kazulin rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Giovanni Scaramuccia va fer una jugada per la banda esquerra, però Óscar Javier Mahecha va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kyle Stranimeier-Seifert de Inquisidor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.