Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729786671

Liga 729786671 Información oficial sobre el partido 729786671 en Hattrick

29.04.2024 00:45:00

Hop Brothers FC Alineación oficial del equipo 'Hop Brothers FC' en el partido 10 - 0 Palaotasaray FC Alineación oficial del equipo 'Palaotasaray FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hop Brothers FC Alineación oficial del equipo 'Hop Brothers FC' en el partido 6 - 0 Palaotasaray FC Alineación oficial del equipo 'Palaotasaray FC' en el partido
Tiene mucha potra 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hop Brothers FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Una falta al minut 4 va provocar un lliure directe. Daniele Fanfara el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vicente Silva va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luigi Olascuaga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Brothers.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Brothers va augmentar la diferència quan Gumercindo Corvetto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Gumercindo Corvetto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aldo Espino no va poder aturar Vicente Silva de Brothers, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 53 el 6 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 一徹 (Ittetsu) 上野 (Ueno) es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Brothers va aconseguir el 8 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rigoberto Lobatón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Moisés Fajardo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 9 - 0 va pujar al marcador quan Brothers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kiril Isejnevski des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Daniele Fanfara va augmentar la diferència de Brothers a 10 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Silva, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 一徹 (Ittetsu) 上野 (Ueno).

Palaotasaray FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ceferino Garaycoa de Palaotasaray va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ceferino Garaycoa es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.