Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729775748

Liga 729775748 Información oficial sobre el partido 729775748 en Hattrick

22.04.2024 00:45:00

Fullvaso Alineación oficial del equipo 'Fullvaso' en el partido 0 - 3 Mendrugos F.C Alineación oficial del equipo 'Mendrugos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fullvaso Alineación oficial del equipo 'Fullvaso' en el partido 3 - 2 Mendrugos F.C Alineación oficial del equipo 'Mendrugos F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fullvaso

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Patricio Wilpahuamán va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fullvaso Bazyli Jachnik quasi va assolir l'empat al minut 14 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Fullvaso va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Massimo Martone va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Julio Ramos no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Patricio Wilpahuamán no oblidarà el que li va passar durant el minut 61. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Fullvaso va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Maximiliano Alejandr Chorontta va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Teklu Zelalem va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, 真志 (Shinji) 清水 (Shimizu) de Fullvaso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reynaldo Camargo.

Mendrugos F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mendrugos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Giacomo Zampini.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Crisanto Baptista va pentinar un córner cap al segon pal que Jamal Bassal va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fullvaso. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carsten Roggenbach la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mendrugos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Arnaud Verdot va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carsten Roggenbach rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rubén Vera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ysrael Letts no va ser aprofitada per en Vicente Infantas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mendrugos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carsten Roggenbach va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mamerto Huarcaya de Mendrugos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.