Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729773952

Liga 729773952 Información oficial sobre el partido 729773952 en Hattrick

15.04.2024 00:45:00

AsterionFC Alineación oficial del equipo 'AsterionFC' en el partido 4 - 2 "eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AsterionFC Alineación oficial del equipo 'AsterionFC' en el partido 2 - 3 "eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,5 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AsterionFC

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ilai Assis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): ASTFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Matthies Melchert va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): ASTFC va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 42 Doru Logigan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ASTFC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Elías San Millan.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Maximiliano Martos Blázquez de ASTFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El ASTFC ho intentava per la dreta per mitjà de Elías San Millan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matthies Melchert.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Baldon de ASTFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

"eddlm"

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Amadej Pečolar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eelco Gartz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): "eddlm" quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Augusto Fraxanet va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Christian Chiabra al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amadej Pečolar quasi aconsegueix empatar per "eddlm" al minut 81, però Xesco Escat va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): "eddlm" va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dawid Caputa es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.