Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729773939

Liga 729773939 Información oficial sobre el partido 729773939 en Hattrick

25.03.2024 00:45:00

Barranquito Alineación oficial del equipo 'Barranquito' en el partido 5 - 3 "eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Barranquito Alineación oficial del equipo 'Barranquito' en el partido 4 - 3 "eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,7 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barranquito

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): El Eduardo Di Ienno va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Barranco. 1-0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barranco pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eduardo Di Ienno va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barranco amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Eduardo Di Ienno en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va premiar Barranco amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Niko Lovrenčec va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 4 - 3.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barranco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amilcare Catalfamo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Di Ienno. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Tuncay Bertan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ben-Marlin Betten va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Suso va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ludgero Couto, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bameen Rouhafza.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Suso de Barranco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

"eddlm"

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Adam Irons va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 43 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 48 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Christian Chiabra marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): "eddlm" va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Xavier Poulard va transformar xutant amb força i sense dubtar.