Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729752793

Liga 729752793 Información oficial sobre el partido 729752793 en Hattrick

29.04.2024 00:30:00

Icaros Alineación oficial del equipo 'Icaros' en el partido 1 - 3 Torque F.C. Alineación oficial del equipo 'Torque F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Icaros Alineación oficial del equipo 'Icaros' en el partido 0 - 2 Torque F.C. Alineación oficial del equipo 'Torque F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Icaros

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): En Federico Traversa conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Federico Traversa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Icaros van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Ítalo Novo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Icaros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús María Coalla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Torque F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Guzmán Etchepare de Torque marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Torque va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 43. Guzmán Etchepare va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Florindo Buonfrate va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Torque al minut 11, però el xut de Martinho Gomes va topar amb la tanca defensiva.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Martinho Gomes de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Florindo Buonfrate va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Brisko Wandpflug va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Florindo Buonfrate va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Robert Nogués quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Brisko Wandpflug, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florindo Buonfrate. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gaspar Etcheverry després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Brisko Wandpflug va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Martinho Gomes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Brisko Wandpflug va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Gregorio Rivas de Torque va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.