Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729653390

Liga 729653390 Información oficial sobre el partido 729653390 en Hattrick

29.04.2024 00:00:00

Mega Duck Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Mega Duck Futebol Clube' en el partido 5 - 3 Arranca Baço Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Arranca Baço Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Mega Duck Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Mega Duck Futebol Clube' en el partido 6 - 2 Arranca Baço Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Arranca Baço Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mega Duck Futebol Clube

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Davide Luigi Scalco va acabar en una passada genial cap al jugador de Duck Romolo Parisi, que va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Duck va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Romolo Parisi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Duck va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Toby Ottl des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Damien Nigon va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 29 de joc. Toby Ottl es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Damien Nigon es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Toby Ottl una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Yuliy Stetsyuk va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Alexandre Purim, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Romolo Parisi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yuliy Stetsyuk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Arranca Baço Futebol Clube

Goles Goles

  • 151 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats de ABFC van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Lech Żochowski va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): ABFC va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Brisko Schnöll va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 5 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jaime Esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 66 (Ocasión de falta): Després de 66 minuts, Franco Camilluzzi va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Paolo Malagori el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Franco Camilluzzi de ABFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.