Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729632132

Liga 729632132 Información oficial sobre el partido 729632132 en Hattrick

03.03.2024 23:30:00

Los Sureños F.C Alineación oficial del equipo 'Los Sureños F.C' en el partido 3 - 0 Vzla Fury F.C Alineación oficial del equipo 'Vzla Fury F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Sureños F.C Alineación oficial del equipo 'Los Sureños F.C' en el partido 1 - 1 Vzla Fury F.C Alineación oficial del equipo 'Vzla Fury F.C' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sureños F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Sur F.C va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Luis Martínez Luna aconseguint el 1 - 0.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): 郑 (Zheng) 崇瑜 (Chongyu) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sur F.C, Stanisław Taborski, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Cebollada va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Luis Martínez Luna va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Cebollada de Sur F.C es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vzla Fury F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 9, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Vzla va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jhoan Cichero es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Vzla va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adolfo Machado que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Vzla l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 72, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Alejandro José Cubillán de Vzla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.