Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729629654

Liga 729629654 Información oficial sobre el partido 729629654 en Hattrick

12.05.2024 23:30:00

Los Lusitanos FC Alineación oficial del equipo 'Los Lusitanos FC ' en el partido 6 - 4 Damdy Town Fc Alineación oficial del equipo 'Damdy Town Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Lusitanos FC Alineación oficial del equipo 'Los Lusitanos FC ' en el partido 6 - 1 Damdy Town Fc Alineación oficial del equipo 'Damdy Town Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Lusitanos FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Mario Katzlinger va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Levy Subaldo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Lusitanos prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Matteo 'Il Capitano' Ventriglia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Lusitanos i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 36 minuts de joc. Mentre en Marko 'Motorcito' Tschiffely el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Immo Bendixen de Lusitanos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Marko 'Motorcito' Tschiffely sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Matteo 'Il Capitano' Ventriglia que, efectivament, va fer pujar el 5 - 1!
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Lusitanos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matteo 'Il Capitano' Ventriglia va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Damdy Town Fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Damdy Marek Kornaszewski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Martti Korhonen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Damdy va reduir diferències al marcador: 6 - 2 al minut 83.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Damdy seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Fernando Bastidas va marcar el 6 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 90 del partit, anotant el 6 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Martti Korhonen.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fernando Bastidas va fer una jugada per la banda esquerra, però Roby Ligios va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Roy Watt, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonard Karnia de Damdy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.