Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729610154

Liga 729610154 Información oficial sobre el partido 729610154 en Hattrick

28.04.2024 23:00:00

Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido 4 - 2 Walking Club Old Boys Alineación oficial del equipo 'Walking Club Old Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido 3 - 2 Walking Club Old Boys Alineación oficial del equipo 'Walking Club Old Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reggaemen

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Douglas Fonseca va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Reggaemen empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francesco Vizzini sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 35 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del WC OldBoys. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nolan Yim la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Reggaemen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 38.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 68 minuts quan Valerio Sancin va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 2 per a Reggaemen.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Seth Dunstan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nolan Yim de Reggaemen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frederick Harmon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Walking Club Old Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Anthony Dal Corso va posar els visitants WC OldBoys per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): WC OldBoys van mostrar una bona compenetració quan al minut 53 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricky Quinones va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en José Olamba va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Saadettin Yardak va rematar amb l'empenya exterior desviat.