Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729609810

Liga 729609810 Información oficial sobre el partido 729609810 en Hattrick

07.04.2024 23:00:00

Maniacal Heathens Alineación oficial del equipo 'Maniacal Heathens' en el partido 1 - 3 Paris Grand FC Alineación oficial del equipo 'Paris Grand FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maniacal Heathens Alineación oficial del equipo 'Maniacal Heathens' en el partido 1 - 1 Paris Grand FC Alineación oficial del equipo 'Paris Grand FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maniacal Heathens

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Tommy Allott va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Domenico Forina va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tuomas Möller va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): Heathens va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 33, però el xut va anar a parar al pal.
  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 78 amb una falta ben llançada per en Jessi Johnson, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 290 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Tommy Allott va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Nathaniel Jackson va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Xavier Scott. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Tommy Allott de Heathens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Paris Grand FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Paris prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Matija Gajšek.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Paris va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Juha Pesämaa la va transformar en el 0 - 2.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ernesto Urrea Palafox de Paris es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dmytro Barskyi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.