Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729565456

Liga 729565456 Información oficial sobre el partido 729565456 en Hattrick

07.04.2024 22:40:00

Real Napoles FC Alineación oficial del equipo 'Real Napoles FC' en el partido 5 - 0 molina fc1 Alineación oficial del equipo 'molina fc1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Napoles FC Alineación oficial del equipo 'Real Napoles FC' en el partido 6 - 0 molina fc1 Alineación oficial del equipo 'molina fc1' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Napoles FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Yahya Kemal Alsun, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Aliwén Farías va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Paulo Mosmann va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 31 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Napoles va obtenir un penal al minut 78, que va llançar a la perfecció Paulo Mosmann. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Bernardino Mardaraz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Napoles, Ryszard Kalisz, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Petar Stančić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Ednilson Flores de Napoles gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Napoles ho intentava per la dreta per mitjà de Yahya Kemal Alsun, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aliwén Farías. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aliwén Farías una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Sergio Villasinda va mantenir l'equip visitant dins del partit.

molina fc1

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de molina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rudy Valentini va sortir per sobre el travesser.