Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729546155

Liga 729546155 Información oficial sobre el partido 729546155 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Team Chilean Rocket Alineación oficial del equipo 'Team Chilean Rocket' en el partido 1 - 1 Fachos FC Alineación oficial del equipo 'Fachos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Chilean Rocket Alineación oficial del equipo 'Team Chilean Rocket' en el partido 2 - 1 Fachos FC Alineación oficial del equipo 'Fachos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Chilean Rocket

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va premiar Chilean amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Francisco Javier Del Del Fierro va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Modesto Tamayo Arce haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chilean al minut 4.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Silvestre Norambuena una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Celino Devoto va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chilean a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ankalli Iriberry va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Javier Mencarini per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Celino Devoto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silvestre Norambuena. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Chilean per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Luis Javier Mencarini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Chilean va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Javier Mencarini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Chilean va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Ojeda en un 1 contra 1 amb el porter Celino Devoto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Qawayu Azúa després que el jugador de Chilean li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Fachos FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Gian Maria Galbignani de Fachos va marcar de penal l'empat al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Antonio Manuel Precht va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Willis.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narcís Bascuñán de Fachos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.