Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729544629

Liga 729544629 Información oficial sobre el partido 729544629 en Hattrick

14.04.2024 22:40:00

Potricks F.C Alineación oficial del equipo 'Potricks F.C' en el partido 2 - 3 Manjar con Salame F.C. Alineación oficial del equipo 'Manjar con Salame F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Potricks F.C Alineación oficial del equipo 'Potricks F.C' en el partido 1 - 5 Manjar con Salame F.C. Alineación oficial del equipo 'Manjar con Salame F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potricks F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Jonatan Della entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Potricks, un peu providencial d'en Alipio Guardia va situar el 1-0 al panell digital.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Anacleto Zegers s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Manjar con Salame F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Teofilio Van Sloten va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Salame es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Iván Luis Berau es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Salame prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Iván Luis Berau.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Salame va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Carcavilla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Carcavilla va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Emilio Pate rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 48, quan en Juan Pablo Zúñiga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iván Luis Berau ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Pate de Salame es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chuyma Rodríguez de Salame amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.