Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729544620

Liga 729544620 Información oficial sobre el partido 729544620 en Hattrick

31.03.2024 22:40:00

CHELSEA FUTEBOL CLUBE 8 Alineación oficial del equipo 'CHELSEA FUTEBOL CLUBE 8' en el partido 2 - 4 Chiry Boys Alineación oficial del equipo 'Chiry Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHELSEA FUTEBOL CLUBE 8 Alineación oficial del equipo 'CHELSEA FUTEBOL CLUBE 8' en el partido 0 - 1 Chiry Boys Alineación oficial del equipo 'Chiry Boys' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHELSEA FUTEBOL CLUBE 8

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): CHELSEA s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Alcides Madaune per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): En Ignacio Rauque conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Massimiliano Marco Atzeni no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Goicoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chiry Boys

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Giuseppe Tedoldi el va rematar Paris Gkougkoufkas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Giuseppe Tedoldi va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Quan passaven 69 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del CBs. En Giuseppe Tedoldi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Charles Scherr entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CBs, un peu providencial d'en Richard Erle va situar el 2-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Paris Gkougkoufkas sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rodrigo Alejandro Belgrano no va ser aprofitada per en Richard Erle que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Tedoldi de CBs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.