Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729540610

Liga 729540610 Información oficial sobre el partido 729540610 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Akatsaiyan futbol club Alineación oficial del equipo 'Akatsaiyan futbol club' en el partido 0 - 7 11 Monkeys Alineación oficial del equipo '11 Monkeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Akatsaiyan futbol club Alineación oficial del equipo 'Akatsaiyan futbol club' en el partido 2 - 3 11 Monkeys Alineación oficial del equipo '11 Monkeys' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akatsaiyan futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Akatsaiyan la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Akatsaiyan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlton McKenzie va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fatih Ülküdeş.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Samuel Usabiaga gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fatih Ülküdeş va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Ivan Tzolov va disposar d'una bona oportunitat al minut 69, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Tzolov de Akatsaiyan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Sixto Erigurren de Akatsaiyan va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

11 Monkeys

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ismael Lazcano va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Enrico Maulen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 47 de partit va donar a Monkeys l'avantatge per 0 - 3. Leandro Ahonzo en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ismu Navarrete-Cancino la va rematar Leandro Ahonzo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Monkeys el 0 - 4.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafael Ahonzo, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Monkeys va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Leandro Ahonzo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 6.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Rafael Ahonzo va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Monkeys.