Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729540041

Liga 729540041 Información oficial sobre el partido 729540041 en Hattrick

21.04.2024 22:40:00

Lo Húsares Alineación oficial del equipo 'Lo Húsares' en el partido 3 - 2 Los Civiles FC Alineación oficial del equipo 'Los Civiles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo Húsares Alineación oficial del equipo 'Lo Húsares' en el partido 4 - 0 Los Civiles FC Alineación oficial del equipo 'Los Civiles FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Húsares

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Carl Richard Grouls es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 51 (Gol de falta): Húsares equilibrava els comptes al minut 51 quan en Carl Richard Grouls va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Bogdan Abraham va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Húsares.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Húsares Eleazar Subero quasi va assolir l'empat al minut 10 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Húsares va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 23 que David Akukweti no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 34. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Carl Richard Grouls la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bogdan Abraham va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 36 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ciro Cantivalli va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Moritz Kraus per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Stanisław Szpotawa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ciro Cantivalli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de David Akukweti va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Los Civiles FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Civiles es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco de Paula Graumann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Stefan Bruders va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Civiles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco de Paula Graumann va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fausto Falcón de Civiles es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.