Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729536877

Liga 729536877 Información oficial sobre el partido 729536877 en Hattrick

10.03.2024 22:40:00

CD Norte Sur Alineación oficial del equipo 'CD Norte Sur' en el partido 7 - 0 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Norte Sur Alineación oficial del equipo 'CD Norte Sur' en el partido 4 - 0 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
Tiene bastante suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Norte Sur

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vadim Antipin de Norte aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Lonconao va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33 en Aquilino Lazarde va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Norte va augmentar la diferència quan Raúl Comunero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Abílio Gonçalves de Norte va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 5 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aquilino Lazarde, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Norte.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sucios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Lonconao la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Norte es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Norte per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vadim Antipin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Aquilino Lazarde de Norte gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bogomir Presterel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Comunero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Tiberiu-Cristian Basarab de Norte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Suciedad