Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729536875

Liga 729536875 Información oficial sobre el partido 729536875 en Hattrick

03.03.2024 22:40:00

Alexanderwars Alineación oficial del equipo 'Alexanderwars' en el partido 5 - 1 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alexanderwars Alineación oficial del equipo 'Alexanderwars' en el partido 3 - 0 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
Tiene suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alexanderwars

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Alexanderwars va ser Alejandro Dorr.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Alexanderwars al minut 14, que va llançar ajustat al pal en Manuel Infante. 2 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27 en Manuel Infante va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Als 79 minuts, Manuel Infante va ampliar l'avantatge de Alexanderwars amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Alexanderwars a 5 - 1. Garry Sewbaransingh va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Alexanderwars ho intentava per la dreta per mitjà de Willy Vang, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Modise Sibanda al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Dorr va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Willy Vang de Alexanderwars gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Manuel Infante gairebé va marcar per a Alexanderwars des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adam Potrząsaj es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico Suciedad

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Sucios va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Yannick Paul Steiner va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Erik Marilao no va ser aprofitada per en Ricart Oses que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sucios va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Florus Locke, però el porter rival va fer una gran aturada.