Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729527779

Liga 729527779 Información oficial sobre el partido 729527779 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

SV_Werder_Bremen_ Alineación oficial del equipo 'SV_Werder_Bremen_' en el partido 4 - 1 Gigantes Patagones Alineación oficial del equipo 'Gigantes Patagones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV_Werder_Bremen_ Alineación oficial del equipo 'SV_Werder_Bremen_' en el partido 1 - 1 Gigantes Patagones Alineación oficial del equipo 'Gigantes Patagones' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV_Werder_Bremen_

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Arto 'Carechiste' Hajaj va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SV_Werder_Bremen_, Caupolicán 'El Toqui' Huenculeo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a SV_Werder_Bremen_ va ser 艾克热木 (Akram) 阿卜杜乃斯木 (Abdunesim).
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Abdulkareem Assim Al-Adawy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de SV_Werder_Bremen_ i marcant el 3 - 1.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de SV_Werder_Bremen_ van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ainārs Niķels augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Manuel Suárez de SV_Werder_Bremen_ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gigantes Patagones

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fridolin Statz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a El Patagón.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en Karsten Schleussing ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Manu 'El Matador' González el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.