Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729521113

Liga 729521113 Información oficial sobre el partido 729521113 en Hattrick

28.04.2024 22:30:00

Tequila Sunrise CF Alineación oficial del equipo 'Tequila Sunrise CF' en el partido 2 - 5 The Psalmists Alineación oficial del equipo 'The Psalmists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tequila Sunrise CF Alineación oficial del equipo 'Tequila Sunrise CF' en el partido 3 - 1 The Psalmists Alineación oficial del equipo 'The Psalmists' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tequila Sunrise CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tyrone Thompson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Tequila va augmentar la diferència quan Omari Bynoe no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Omari Bynoe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jermaine Stollmeyer va rematar alt.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Theo Providence al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sonny Morris va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Antonio Benjamin va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 78 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joel House va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Irmbert Lindbichler de Tequila va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Benjamin.

The Psalmists

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Damion Owens va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 160 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60 del partit, Jack Furman va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sudeep Bhimanawar la va rematar Godwin Ganga amb una magnífica volea que va fer pujar per a Psalmists el 2 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jack Furman va augmentar l'avantatge de Psalmists a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Anthony Dee va augmentar l'avantatge de Psalmists a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sudeep Bhimanawar quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.