Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729519436

Liga 729519436 Información oficial sobre el partido 729519436 en Hattrick

05.05.2024 22:30:00

Silent Vincent Alineación oficial del equipo 'Silent Vincent' en el partido 0 - 1 FC Beerhunters Alineación oficial del equipo 'FC Beerhunters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silent Vincent Alineación oficial del equipo 'Silent Vincent' en el partido 2 - 1 FC Beerhunters Alineación oficial del equipo 'FC Beerhunters' en el partido
Tiene mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silent Vincent

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Clyde Jack arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Vincent enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicholas Allberry estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Leo Sherratt, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Clyde Jack va estar a punt de marcar al minut 49 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Kareem Morant quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clyde Jack de Vincent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Beerhunters

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Joe Harper va posar els visitants Beerhunters per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Beerhunters que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francis Dinzey, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Marvin Jones, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Beerhunters va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, John Vernon de Beerhunters es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordan Gillyatt de Beerhunters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.