Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729517969

Liga 729517969 Información oficial sobre el partido 729517969 en Hattrick

14.04.2024 22:20:00

Guaynabo United Alineación oficial del equipo 'Guaynabo United' en el partido 1 - 3 Goleta. Alineación oficial del equipo 'Goleta.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guaynabo United Alineación oficial del equipo 'Guaynabo United' en el partido 2 - 0 Goleta. Alineación oficial del equipo 'Goleta.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guaynabo United

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Després de 8 minuts de partit, Juan Cruz igualava per Guaynabo en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rodolfo Beltres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Guaynabo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Cristóbal Molinari quasi empata el partit per a Guaynabo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Juan Cruz va estar a punt d'empatar per a Guaynabo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joseph Uriarte va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Guaynabo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hibraim Pinzón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Guaynabo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Giovanni García Nieto va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joseph Uriarte va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Goleta.

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Leandro Rabell va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 7. 0 - 1 per a Goleta..
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de Goleta. Héctor Cabrero va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Leandro Rabell va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".