Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729517961

Liga 729517961 Información oficial sobre el partido 729517961 en Hattrick

31.03.2024 22:20:00

Guaynabo United Alineación oficial del equipo 'Guaynabo United' en el partido 0 - 1 San Juan SG Alineación oficial del equipo 'San Juan SG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guaynabo United Alineación oficial del equipo 'Guaynabo United' en el partido 3 - 1 San Juan SG Alineación oficial del equipo 'San Juan SG' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guaynabo United

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Albert Del Valle va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Christian Meléndez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Guaynabo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hibraim Pinzón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Calderón.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Guaynabo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Juan Cruz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Cristóbal Molinari es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Guaynabo va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Hibraim Pinzón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Stuart Meeks va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Guaynabo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hibraim Pinzón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

San Juan SG

Goles Goles

  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Juan va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Chris Ortíz.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Giovanni López va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Juan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Aníbal José Cruz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Morales va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bencomo Conejo de Juan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.