Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729509953

Liga 729509953 Información oficial sobre el partido 729509953 en Hattrick

31.03.2024 22:25:00

Delicatessanian Alineación oficial del equipo 'Delicatessanian' en el partido 4 - 2 Miyagi-Do FC Alineación oficial del equipo 'Miyagi-Do FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Delicatessanian Alineación oficial del equipo 'Delicatessanian' en el partido 5 - 1 Miyagi-Do FC Alineación oficial del equipo 'Miyagi-Do FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delicatessanian

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ashar Faneyte ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Delica es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Jorge Scoop conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giancarlo Kwidama es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Jorge Scoop va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Ashar Faneyte del Delica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Giancarlo Kwidama es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Shairon Marugg per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lourenço Portal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Laurenţiu Munteanu va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jonas Fabio Kleeblatt, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bastiaan van Sonsbeek va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shairon Marugg.

Miyagi-Do FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Miyagi-Do van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Johan Cruijff va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Miyagi-Do va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Charles Ketelaere va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Cristian Vieri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.