Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729497819

Liga 729497819 Información oficial sobre el partido 729497819 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Astarters Alineación oficial del equipo 'Astarters' en el partido 0 - 6 C.A Ladrilleros F.C Alineación oficial del equipo 'C.A Ladrilleros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Astarters Alineación oficial del equipo 'Astarters' en el partido 0 - 7 C.A Ladrilleros F.C Alineación oficial del equipo 'C.A Ladrilleros F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astarters

C.A Ladrilleros F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ceferino Coiradas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Osmar Fossato de Ladrillero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Ceferino Coiradas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ceferino Coiradas de Ladrillero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 41 de partit.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marko Ažić va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 70 pels visitants. En Marco Bonaccorso va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Leonardo Rubén Orriols de Ladrillero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Ladrillero va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marko Ažić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leonardo Rubén Orriols. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Ažić de Ladrillero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ceferino Coiradas de Ladrillero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.