Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729494010

Liga 729494010 Información oficial sobre el partido 729494010 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

atletico boquita central Alineación oficial del equipo 'atletico boquita central' en el partido 3 - 2 Florida Juniors Alineación oficial del equipo 'Florida Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico boquita central Alineación oficial del equipo 'atletico boquita central' en el partido 3 - 0 Florida Juniors Alineación oficial del equipo 'Florida Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico boquita central

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): atletico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Jorge Walter Alonso va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): atletico va posar-se per davant 2 - 1 al minut 79, quan Amit Shemesh va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): atletico va aconseguir el 3 - 1 quan Amit Shemesh va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mariano Ivan Cambiasso en un 1 contra 1 amb el porter Rodolfo Maximiliano Mendoza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Walter Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Rodolfo Maximiliano Mendoza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Sebastián Soto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Sebastián Soto del atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Timoteo Enrique Trejo gairebé va marcar per a atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): atletico va estar a punt de marcar quan Mariano Ivan Cambiasso va fer una passada impressionant a Martín Palermo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Martín Palermo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Amit Shemesh es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Osvaldo César Yanzón de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timoteo Enrique Trejo de atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Florida Juniors

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Nicolás Bruno Graciani va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 73.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Matías Gabriel Alanis va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Florida en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Emmanuel Maure quasi marca en una jugada assajada de córner que Darío Martín Fren havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florida va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicolás Bruno Graciani va sortir per sobre el travesser.