Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729488459

Liga 729488459 Información oficial sobre el partido 729488459 en Hattrick

21.04.2024 22:00:00

Dolores Sport Jrs. Alineación oficial del equipo 'Dolores Sport Jrs.' en el partido 4 - 1 Los cheamigo Alineación oficial del equipo 'Los cheamigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dolores Sport Jrs. Alineación oficial del equipo 'Dolores Sport Jrs.' en el partido 6 - 0 Los cheamigo Alineación oficial del equipo 'Los cheamigo' en el partido
Tiene mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolores Sport Jrs.

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tatu Väisänen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dolores contenien la respiració mentre en Hennes Vogelsinger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Dolores va aconseguir el 3 - 1 quan Raúl Romero Gálvez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Dolores i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 84 minuts de joc. Mentre en Hennes Vogelsinger el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mário Lopes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivan 'El Ruso' Lavygin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Tatu Väisänen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dolores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dolores va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Xamín Cuartas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mário Lopes va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luis Andrés Chacoma per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Ivan 'El Ruso' Lavygin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Raúl Romero Gálvez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luigi Larosa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Los cheamigo

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per cheamigo va ser Lindor Casco, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlo Maurizio Ciciulla va fer una magnífica centrada, però la rematada de Federico Barbora va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Lindor Casco, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Dolores, però Tatu Väisänen no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Rebollo Morcillo de cheamigo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Luis Andrés Chacoma de cheamigo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.