Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729486161

Liga 729486161 Información oficial sobre el partido 729486161 en Hattrick

14.04.2024 22:00:00

cocacolaclub Alineación oficial del equipo 'cocacolaclub' en el partido 0 - 1 Hellas de la Boca Alineación oficial del equipo 'Hellas de la Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cocacolaclub Alineación oficial del equipo 'cocacolaclub' en el partido 1 - 2 Hellas de la Boca Alineación oficial del equipo 'Hellas de la Boca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cocacolaclub

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fausto Vidal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 8 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dae-Hoon Nan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tamir Ben-Itshak de cocacolaclub es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tamir Ben-Itshak es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Hellas de la Boca

Goles Goles

  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): Quan passaven 79 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Hellas. En Leandro Alfredo Funes Mori va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hellas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Mihajlo Mirošević va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raoul Leisy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Adanti de Hellas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Alfredo Funes Mori.