Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729453635

Liga 729453635 Información oficial sobre el partido 729453635 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Club de Flores Alineación oficial del equipo 'Club de Flores' en el partido 5 - 3 Estrada De Almagro Alineación oficial del equipo 'Estrada De Almagro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de Flores Alineación oficial del equipo 'Club de Flores' en el partido 2 - 0 Estrada De Almagro Alineación oficial del equipo 'Estrada De Almagro' en el partido
Tiene bastante suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Flores

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Flores contenien la respiració mentre en Guillermo Luis Mayer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 16 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Flores al minut 16, que va llançar ajustat al pal en Gerard Marchesini. 2 - 0 pels locals.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Flores prenia la batuta de l'encontre al minut 67, quan en Filiberto Fazio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Flores i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 78 minuts de joc. Mentre en Gerard Marchesini el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Flores va obtenir un penal al minut 80, que va llançar a la perfecció Gerard Marchesini. 5 - 2 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Gerard Marchesini de Flores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Estrada De Almagro

Goles Goles

  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El Estrada era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yossi Litani va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rodolfo Segundo Chiappero de Estrada va fer un bon esprint per escapar-se de Sebastián Ricardo Alfonsín i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Walter Soria va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Estrada va reduir diferències al marcador: 5 - 3 al minut 83.