Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729443996

Liga 729443996 Información oficial sobre el partido 729443996 en Hattrick

21.04.2024 22:00:00

Bichos Jrs. Alineación oficial del equipo 'Bichos Jrs.' en el partido 0 - 3 Team Monada Alineación oficial del equipo 'Team Monada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bichos Jrs. Alineación oficial del equipo 'Bichos Jrs.' en el partido 0 - 6 Team Monada Alineación oficial del equipo 'Team Monada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichos Jrs.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bichos Jrs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Charles Duffy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Donato Lo Savio va servir per deixar enrere el gegant Gheorghe-Valentin Rebreanu al minut 52, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Bichos Jrs van sortir al contraatac al minut 81, però Charles Duffy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Team Monada

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Patricio Alejo Carlo Ojeda de Monada va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Boyan Isakov de Monada l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Patricio Alejo Carlo Ojeda va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Monada.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Keith O'Hehir va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Gilberto Vidal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gilberto Vidal després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rogério Leitão Silva va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el Monada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gheorghe-Valentin Rebreanu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Natanael Arrién de Monada va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Keith O'Hehir quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rogério Leitão Silva, però la pilota va topar amb el travesser.