Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729443372

Liga 729443372 Información oficial sobre el partido 729443372 en Hattrick

07.04.2024 22:00:00

C.A.LA YUMBA Alineación oficial del equipo 'C.A.LA YUMBA' en el partido 2 - 1 Pinocho Pelotari- Alineación oficial del equipo 'Pinocho Pelotari-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A.LA YUMBA Alineación oficial del equipo 'C.A.LA YUMBA' en el partido 2 - 0 Pinocho Pelotari- Alineación oficial del equipo 'Pinocho Pelotari-' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.LA YUMBA

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): LA YUMBA, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Høgni Brattalá per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Johannes Hinterseer de LA YUMBA aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Štefan Slanský no va ser aprofitada per en Mirko Meinero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Štefan Slanský va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tariq Majdawi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Štefan Slanský va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LA YUMBA.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mirko Meinero va entorpir al marcador d'en Tariq Majdawi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Pinocho Pelotari-

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Pelotari- va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adrián Rivero, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pelotari- sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hanwook Chun, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jonas Forsman va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pelotari- va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mick Rensenbrink, però el porter rival va fer una gran aturada.