Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729423737

Liga 729423737 Información oficial sobre el partido 729423737 en Hattrick

12.05.2024 22:15:00

Rasta-Goats Alineación oficial del equipo 'Rasta-Goats' en el partido 1 - 0 FC Iron Lion Zion Alineación oficial del equipo 'FC Iron Lion Zion' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 4
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
3 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
35 % Posesión 45' 65 %
35 % Posesión 90' 65 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 7
Rasta-Goats Alineación oficial del equipo 'Rasta-Goats' en el partido 1 - 0 FC Iron Lion Zion Alineación oficial del equipo 'FC Iron Lion Zion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rasta-Goats Alineación oficial del equipo 'Rasta-Goats' en el partido 0 - 1 FC Iron Lion Zion Alineación oficial del equipo 'FC Iron Lion Zion' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasta-Goats

Goles Goles

  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, John Malvo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rasta-Goats es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lance David va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernest Whitehall.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Ammar Shirazi de Rasta-Goats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jadiel Lawrence de Rasta-Goats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Iron Lion Zion

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Iron va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Micha Nijhoff va desviar el xut final de Hans Andreasson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en John Romeo ja els havia advertit que el porter contrari, en Micha Nijhoff, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Leon Blenman va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Micha Nijhoff, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 287 Minuto 52 (Ocasión tiro lejano): Al minut 52 un refús amb el peu d'en Micha Nijhoff va anar a parar als peus del Christian Pompole que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.