Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729405290

Liga 729405290 Información oficial sobre el partido 729405290 en Hattrick

07.04.2024 20:00:00

AFC Panne Alineación oficial del equipo 'AFC Panne' en el partido 7 - 0 Vinciamo 2014 Alineación oficial del equipo 'Vinciamo 2014' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AFC Panne Alineación oficial del equipo 'AFC Panne' en el partido 5 - 0 Vinciamo 2014 Alineación oficial del equipo 'Vinciamo 2014' en el partido
Tiene suerte 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Panne

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 16 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Sasha Biard. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fabrizio Pontiroli Gobbi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Panne.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ekiotz Gerenaurizar es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Fabrizio Pontiroli Gobbi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rokkó Máté va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ekiotz Gerenaurizar de Panne va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Panne van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fabrizio Pontiroli Gobbi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Geert Vande Voorde de Panne gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Ekiotz Gerenaurizar gairebé va marcar per a Panne des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronan Gobe de Panne la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vinciamo 2014

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gomarus Smeekens no va ser aprofitada per en Yonathan Jensen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panne. La jugada d'estratègia del Vinciamo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Diego Bieleveld va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reinoud Donners de Vinciamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gomarus Smeekens.