Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729399534

Liga 729399534 Información oficial sobre el partido 729399534 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Ado Vrouwen Alineación oficial del equipo 'Ado Vrouwen' en el partido 0 - 5 Bedumtown United Alineación oficial del equipo 'Bedumtown United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ado Vrouwen Alineación oficial del equipo 'Ado Vrouwen' en el partido 0 - 6 Bedumtown United Alineación oficial del equipo 'Bedumtown United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ado Vrouwen

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Joes Zilkens de Vrouwen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bedumtown United

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Jo Le Bot va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bedumtown, Achim Kaisenberg, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Antal Pintér va augmentar l'avantatge de Bedumtown a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Antal Pintér va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 3 per a Bedumtown.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En David Vicioso va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Jo Le Bot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge Wagner Castro e Silva al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bedumtown va ser a punt de marcar al minut 15, quan el seu jugador Achim Kaisenberg va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): David Vicioso de Bedumtown va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.